top of page

Styrk tarmen

Vigtigheden af en sund tarmflora

Din tarm er et 8 meter langt organ, der har stor indflydelse på dit helbred.. psykisk som fysisk

 

Passer du godt på din tarm, så den giver dig det bedst mulige helbred? Du kan:

 

 

  • Skabe mere sundhed i mave/tarm

  • Afbalancer kolesterol

  • Redukcere kraftige blodsukkerstigninger efter måltid

  • styrke en sund tarm funktion og regelmæssighed

  • Rense tyktarmen

Igennem de sidste mange år har der været fokus på hvor stor betydning tarmen har for vores immunsystem. Ny forskning tyder på, at der også er en sammenhæng mellem vores tarmflora og så forskellige sygdomme som ADHD, tarmkræft, overvægt og fibromyalgi.

Den rette bakterieflora i tarmen kan modvirke allergi og inflammatoriske sygdomme, det vil sige sygdomme, der skyldes kroniske betændelsestilstande.

 

Den kost vi ofte har adgang til i dag styrker ikke altid dine gode tarmbakterier. Det anbefaler jeg dig, at gøre. Det kan gøres enkelt i form af at bidrage din kost med et kosttilskud der er en skræddersyet blanding af 5 naturlige kostfibre der støtter dine sunde tarmbakterier.

 

Fibrene hjælper med at reducere voldsomme stigninger i blodsukkerniveau efter måltider. De opretholder gode kolesterol niveauer. Fibrene fremmer mange sunde tarmfunktioner herunder regelmæssighed, mæthedsfornemmelsen samt nedsat oppustethed.

 

Du er velkommen til kontakte mig for at høre mere.

 

Kontakt

Læs artiklen om vigtigheden af tarmen

"Hvis nogen havde sagt til mig at jeg  ville få det så godt som nu inden min  start hos dig ville jeg ikke have troet  det."

Læs mere
bottom of page