top of page

Styrk hjerne, hjerte og immunforsvar

Balanceolie med Omega 3

De fleste af os ved godt at omega 3 er vigtig for helbredet. Vi har i mange år fået at vide, at vi skal spise fisk, ellers skal vi have et kosttilskud med omega 3.

 

Omega 3 har en række vigtige funktioner i kroppen. I dag er det svært at få nok omega 3 gennem den stigende fabrikeret kost. Vi indtager meget omega 6 og alt for lidt omega 3. Det skaber ubalance.


 

Du kan få lavet en simpel test, der målet dit niveau af omega-3, og det kritiske forhold mellem dit omega-6 og omega-3 fedtsyre indtag.


 

Hvis ud er i ubalance anbefaler jeg du styrker dit immunforsvar, din hjerne og dit hjerte ved at indtage en Balance olie. En unik kombination af omega 3 og polyphenoler.

 

Der er foretaget mange undersøgelser på, hvilke konsekvenser det har for kroppen, hvis den ikke er i balance med fedtsyre og flere artikler forbinder manglende omega 3 i kroppen  med en række livsstilsygdomme. Du kan vælge at google vigtigheden af omega 3, og der læse den viden der i dag er om det

Hvad er Balanceolie?

Balanceolien indeholder den højeste kvalitet af fiskeolie, Den er rig på EPA og DHA. Balanceolien indeholder en særlig koldpresset olivenolie. Olivenolien er rig på omega-9 men er især udvalgt på grund af dens høje indhold af polefynoler, der beskytter mod oxydering (harskning)

Nedenfor ser du en test udført på forskellige fiskeolier i forhold til deres evne til at modstå oxydering (harskning). 

 

Så der er forskel på hvordan et tilskud optages

 

Du er velkommen til at kontakte mig  for at høre mere

Kontakt

BalanceolieHardskning_0.jpg

Læs artiklen om vigtigheden af omega 3 her

"Efter at har været nede ved dig to gange i august 2008 er min Depression og angst forsvundet med 80 % de sidste 20 % når jeg også."

Læs mere
bottom of page