top of page

Angst for hunde

D. 28. april 2010-05-04

Hej Dorte.

 

Jeg skriver til dig, fordi du er årsdag til at vores liv er forandret markant den positive, siden vi var hos dig sidste torsdag.

Natascha har det meste af hendes liv, været bange for fremmede hunde. Det er bare blevet mere og mere intens/belastende i hendes og vores liv i løbet af det sidste ¾ år.

 

Det var umulig at få hende med på en cykeltur. Risikoen for at møde hunde, blokerede straks for lysten/interessen for at tage med! – Det gav hende bekymringer og ondt i maven, hver dag hun skulle cykle til bussen for at komme i skole. Hun begyndte med at ringe til mig på mit arbejde. Grædende fortalte hun at det gjorde ondt i maven, uden hun kunne sætte ord på hvordan/hvorfor…..det gør jo i sig selv ondt i en mors hjerte, men efter flere ”barns første sygedag” blev jeg også lettere irriterede. Det var jo uholdbar, både over for Natascha, mit arbejde og resten af vores familie.

Vi fik sporet os ind på, at det måtte være angsten for at møde fremmede hunde hvor hun skulle færdes.

Jeg kom i tanke om en kollega, som havde nævnt noget om hypnose, der havde hjulpet ham! - og wupti…. Natascha og jeg var på vej til dig i Vejen.

Jeg skammer mig over at have tænkt ”sådan noget hokos pokus, som om det er seriøs”

Ja, du er sømre én af dem der er seriøse og kan dit kram!

Du har i den grad gjort en forskel i Nataschas liv! Hun har klappet, aet, snakket med fremmede hunde. Hun cykler igen selv ned til skole bussen. Hun spørger, om hun ikke må komme med ud til farfar´s hund, så hun kan snakke og klappe den.

Hun lytter trofast til din cd. Hun stråler på en hel ny måde. Du har virkelig gjort en forskel i vores familie, Dorte!

 

Vi er dig dybt taknemmelig

 

Kærlig hilsen

Bodil

Benjamin havde i en alder af 5 år panisk angst for hunde. 2 år senere kunne han for første gang i sit liv sidde med en hund i skødet.

Læs mere
bottom of page