top of page

Akupunktur for Ryg-

 

Iskiassmerter

I mange år har jeg haft rygproblemer, der også gav smerter ud i hele benet med prikkende fornemmelser i tæerne. Igennem en tid har jeg gået til zoneterapi men startede på Akupunktur for smerterne for knap 2 år siden. Det gav en øjeblikkelig lettelse i både ryg og ben og i lang tid havde jeg slet ikke smerter eller rygproblemer. Både mit arbejde og mine fritidsinteresser er fysisk krævende, så jeg skåner ikke ligefrem ryggen eller giver mig selv lov til at slappe af. Så når ryggen igen begynder at genere, får jeg lige én enkelt akupunkturbehandling, og så kan jeg atter klare mig i et par måneder uden smerter.

-Niels Schelde

Akupunktur mod Skulder / arm smerter

Jeg er Akupunkturen meget taknemmelig for helbredelsen af mangeårige smerter i den ene skulder og arm.
Smerterne stammede øjensynlig fra en meget gammel skade ved et særdeles uheldigt fald. Sommetider måtte jeg bruge den raske arm til at løfte den smertende og det kunne være svært at finde en smertefri stilling til armen, særligt under lange bilture. Alt dette er nu et overstået stadium. Akupunkturen skal have tak.

-Henning Skovmose

Akupunktur  for knæsmerter

 

og gigt

Jeg har i mange år har haft et gigtramt knæ og har fået gigtmedicin. Jeg stod for at skulle opereres for 3. gang, hvilket jeg ikke havde meget lyst til. Derfor ville jeg prøve at finde en anden løsning.

 

Jeg prøvede akupunktur og efter første behandling havde jeg det meget bedre og jeg kunne undvære min gigtmedicin.

Det var en stor lettelse for mig. Jeg havde også nogle gange hvor jeg slet ikke kunne gå - så fik jeg bare lige en behandling ude hos Dorte, og så kunne jeg gå med det samme.

 

Det var så dejligt, så man næsten skulle tro, at det var løgn.

-Connie Jørgensen

"Peter har overhovedet ingen ticks mere, det er super befriende både for ham og os andre."

Læs mere
bottom of page