top of page

Tristhed børn og teenager

Hej igen                                                                                              11. feb. 2015

 Mht hvordan det går. Ja jeg fornemmer slet ikke den triste skygge han slæbte rundt på. Den er forsvundet. Det er som om han er begyndt at tillade sig selv at have det rart. Jeg spørger ham nogle gange om han har brugt sit anker i dag. Der til siger han ofte ja, og så fortæller han om i hvilken situation og hvornår. Det er meget forskelligt hvornår og til hvad han bruger det. Han er også begyndt at bruge det hvis han får en konflikt, enten med sig selv (pga. Spil, tøj der driller eller andet der lige spænder ben). Så han bruger det ofte, mit bud er 2-5 gange om dagen. Jeg fornemmer dog det bliver mindre og mindre, her hjemme.

Jeg er i tvivl om, om jeg skal spørge til det. Men fornemmer på ham at det er helt ok.

Skolen har også observeret en forandring. Jeg syntes lige jeg vil videresende hvad hans ansklærer skrev i fredags inden vinterferien

 

Hej Pia
jeg har haft AKT samtale med Lucas i dag. Han virkede meget overrasket, men ville gerne snakke.
Vi snakkede om alt muligt og han fortæller at han føler sig meget mere glad og rolig indeni efter hypnose :-) Han fortæller om sit anker og at han bruger det flere gange om dagen. Han har dog et kæmpe ønske om en drømmefanger til hans værelse :-) Dette kan der jo heldigvis rådes bod på.
Vi snakkede om savnet til far, men jeg må sige at det var en helt anden og meget mere upåvirket og rolig dreng jeg snakkede med idag. Han fortalte at han savnede, men var ikke ked af det imens vi snakkede ( det plejer han ellers at blive)
Vi aftalte at han gerne vil snakke igen, så vi fortsætter efter ferien med nogle samtaler.
Jeg ønsker jer en rigtig god ferie.
Kh. Susanne

 

Det var jo den bedste gave at få inden ferien. Så ingen tvivl om det har været rigtig godt for ham

Hilsen 

 Pia


Sendt fra min iPad

"Efter at har været nede ved dig to gange i august 2008 er min Depression og angst forsvundet med 80 % de sidste 20 % når jeg også."

Læs mere
bottom of page