top of page

Klarsyn med Solveig Hviid Dassbjerg

Klarsyns Aften med Solveig Hvid Daasbjerg, hvor hun med sin varme energi, store indføling og empati, og med stor respekt for livet og sjælene på " Den anden side" giver budskaber videre til enkelte blandt deltagerne. Det foregår i en let, lys og kærlig energi, hvor de afdøde kommer helt tæt på os og berører os med deres kærlighed og varme og med et strejf af humor. Måske det er dig der denne gang får en besked eller hilsen fra en af dine kære afdøde fra den Åndelige Verden.

Solveig levere altid beskederne kærligt, konkret, præcist og i stor respekt for modtageren og den afdøde.

 

Det bliver en hyggelig aften, med de kære afdøde og jer der deltager. Det er for alle, der måtte have et ønske om en besked eller hilsen fra Den Åndelige Verden. Eller bare er nysgerrige på, om der mon er mere "mellem himmel og jord" Du er selv med til at sætte præg på energien, ved at være deltagende. At deltage i en klarsynsdemonstration er en dejlig måde at opleve og mærke den Åndelige verdens kærlighed på. Selvom det måske ikke lige bliver dig der får en besked, får du helt sikkert et eller andet med dig hjem.

 

Solveig Hvid Daasbjerg arbejder som clairvoyant og medie og hører til i Borris. Hun afholder workshop, meditationsaftner, spirituelle træningsforløb, klarsyns aften og foredrag rundt om i Jylland.

Solveig Hvid Daasbjerg kommer til Klinik Brodal, d 20 januar kl 19.30-ca 21.15

 

Du kan sikre dig en plads ved at købe allerede nu på billetto.dk til 150 kr. Skriv Solveig Hvid Daasbjerg i søgefeltet på Billetto.dk. se evt. mere på www.solveighvid-daasbjerg.dk

Benjamin havde i en alder af 5 år panisk angst for hunde. 2 år senere kunne han for første gang i sit liv sidde med en hund i skødet.

Læs mere
bottom of page