Individuelle kurser og foredrag arrangeres. Kontakt os på 2238 5271

Kursus/foredragslokale udlejes for en eller en række arrangementer

 

Artiklen er bragt i ugeavisen Ny Tirsdag, Rødding 3.3.2010.

 

Vandt over både depression og angst

 

58-årig kvinde fra Holstebro var gennem mange år plaget af depressioner og angst.

 Men efter behandlinger med hypnose har hun atter fået livsgnisten tilbage i øjnene.

 

Som ung kvinde mistede den 58-årige Lis Hersom fra Holstebro sin far, hvilket var et hårdt slag. Senere oplevede hun den ufattelige tragedie at se sin mand dø for øjnene af hende under et ferieophold. Og heller ikke denne gang tog hun sig tid til at bearbejde sorgen. Der var nemlig nok at se til som alenemor. Da sønnen fire år senere blev alvorligt syg, gik det for alvor galt. Selvom han blev rask, havde det været en hård tid. Og Lis Hersom endte med at få sin første depression. Gennem årene har hun siden kæmpet med et lavt selvværd og manglende selvtillid, som til sidst bevirkede, at hun havde svært ved at komme ud blandt andre mennesker. Ved et tilfælde læste hun en artikel i et dameblad om, hvordan hypnose kunne lindre depressioner. Hun besluttede sig derfor for at kontakte behandleren. Og det har hun bestemt ikke fortrudt.

 

- Jeg var efterhånden langt ude og havde det rigtig skidt. Jeg fik også en del medicin, som havde forskellige bivirkninger. Og på trods af, at jeg havde mødt en ny ven, var livet ikke nemt. Jeg har nok aldrig fået arbejdet med alle de negative følelser, som jeg har oparbejdet gennem årene, bl.a. i forbindelse med min mands pludselige død, stresset arbejde og sygdom. Depressionen har nok været der længe, måske siden min ungdom, men ofte skal man helt ned, før man kan erkende det, fortæller Lis Hersom og fortsætter:

 

På en lyserød sky

- Da jeg læste artiklen i Familie Journalen om akupunktør og hypnotisør Dorte Bro Christensen fra Brodal-Klinikken i Vejen, var jeg meget skeptisk. Jeg tænkte, at det var værd at prøve, selvom jeg ikke havde meget fidus til hypnose. Men jeg tog fejl. Det var en meget behagelig oplevelse. Og allerede efter den første session hos Dorte Bro Christensen, følte jeg mig lettet og godt tilpas. Det var meget befriende. Mange tror, at man ligger og sover, men det er bare en behagelig form for afslapning, hvor der samtales og arbejdes med at fjerne negative tanker og følelser. Efter den anden behandling følte jeg det nærmest, som om jeg svævede på en lyserød sky, siger Lis Hersom.

 

- Nu har jeg fået tre behandlinger, og jeg har det bare så godt. Jeg har haft et enkelt lille tilbagefald, da jeg for nylig skulle til jobsamtale, hvor jeg blev bange for ikke at kunne slå til. Men så lyttede jeg bare til den hypnose-cd, som jeg har fået fra Brodal-Klinikken. Og så var jeg mig selv igen, slutter Lis Hersom, som atter har fundet livsglæden både i privatlivet og på arbejdsfronten. Og er nu også ude af medicinen. 

 

 

 

 

 

 

Fakta om hypnose: Ordet hypnose er græsk og betyder søvn – og mange har fejlagtigt den opfattelse, at man sover i en hypnose. Det er en form for afslapning, som man nemt kan rejse sig fra. Man er altså ikke helt væk, blot afslappet, mens der samtales og arbejdes med at fjerne de negative tanker og følelser, som virker blokerende. Hypnosen anvendes som behandlingsredskab til en lang række følelsesmæssige belastninger, og er meget effektiv til f.eks. depressioner, nedtrykthed, lavt selvværd, jalousi, stress, søvnløshed, rygeafvænning, vægtproblemer, dårlige vaner, angst – som f.eks. social angst, panik angst, eksamensskræk, højdeskræk m.f. samt til fobi´er for f.eks. edderkopper, frøer, slanger, nåle, katte m.m. Se mere om hypnose på www.brodal-klinikken.dk.

 

Fakta om depression: er en meget almindelig sygdom. Over 500.000 danskere bliver ramt af svær depression i løbet af deres liv, og endnu flere oplever mildere former for depression (citat fra netdoktoren). Der er forskellige symptomer på depression, som kan variere fra person til person. F.eks. tristhed, ligegyldighed, manglende energi, træthed, koncentrationsbesvær, selvmordstanker, tvangstanker, appetitløshed, nedsat seksuallyst, lavt selvværd, indre uro og angst.

 

 

 

 

 

 

 

Hypnose kurerede Hennings angst

Læs artikel fra Familie Journal her

 

Hypnose fjernede Pias Depression

Læs artiklen fra Vejen Avis

 

Angst - Eksamensangst

Læs artiklen her omkring Vibeke

     
Akupunktur fjernede Jørgens kroniske hovedpine/migræne
Læs Jørgens historie
 Hypnose mod nedtrykthed/depression

læs artikel fra Familie Journalen
 her

Jesper var udsat for et groft røveri
Læs hvordan han fik had og angst væk med hypnose
Lisbet kom af med sin angst efter fødsel

Læs artiklen fra Vejen avis
 Lis Hersom vandt over både depression og angst med hypnose

Læs hendes historie


Hypnose for angst mod hunde

Læs artiklen fra Familie Journalen