Individuelle kurser og foredrag arrangeres. Kontakt os på 2238 5271

Kursus/foredragslokale udlejes for en eller en række arrangementer

 

De fleste af os ved godt at omega 3 er vigtig for helbredet. Vi har i mange år fået at vide, at vi skal spise fisk, ellers skal vi have et kosttilskud med omega 3.  Desværre er det i dag svært at finde tilskud af omega 3 af høj nok kvalitet. Det er fordi, at man i dag er nødsaget til at rense fiskeolie for tungmetaller som f.eks. kviksølv. I den proces går en del af de stoffer, som beskytter de sårbare omega 3 stoffer tabt. Det betyder, at de fleste fiskeolier på markedet ikke er godt nok beskyttede imod harskning. Heldigvis har en norsk forsker udviklet en olien, der ikke bliver harsk. Han har blandet fiskeolie med en olivenolie, med et usædvanligt højt indhold af polyfenoler. Disse polyfenoler beskytter omega 3 stofferne i balanceolien imod harskning og fremmer optagelsen i af omega 3 fra olien i vores krop. Det gør en stor forskel. 

Forskning viser at Omega 3 er vigtig for at vi har en velfungerende cellemembran og dermed sunde celler. De sidste 50 år har vores kost  udviklet sig i en uheldig retning, som betyder, at vi får alt for lidt omega 3 og for meget omega 6. Forskning viser  at en god balance imellem omega 3 og omega 6 spiller en vigtig rolle for vores sundhed. Flere og flere forskere mener at en stigende ubalance imellem de to fedtsyrer(med alt for meget omega 6 i forhold til omega 3) spiller en afgørende rolle i forhold til udvikling af de fleste af vores livsstilssygdomme.

Derfor vil et tilskud af omega 3 i god kvallitet forbedre din kost væsentligt. Det er desværre svært at spise sig til nok omega 3 igennem kosten alene, og tests viser, at kun 5% er i balance.

Jeg formidler en olie, som sælges med en test. Den første test får du inden du starter på olien, for at se om du har brug for den. Efter at have brugt olien i 4 mdr. tager vi test nummer to. Med testen sikrer vi at du er kommet i balance og at den mængde olie du indtager passer til dig.

Nedenfor ser du en test udført på forskellige fiskeolier i forhold til deres evne til at modstå oxydering (harskning).

 

Her kan du læse mere om balanceolien her   

 

 

Omega 3 og hardskning

Hypnose kurerede Hennings angst

Læs artikel fra Familie Journal her

 

Hypnose fjernede Pias Depression

Læs artiklen fra Vejen Avis

 

Angst - Eksamensangst

Læs artiklen her omkring Vibeke

     
Akupunktur fjernede Jørgens kroniske hovedpine/migræne
Læs Jørgens historie
 Hypnose mod nedtrykthed/depression

læs artikel fra Familie Journalen
 her

Jesper var udsat for et groft røveri
Læs hvordan han fik had og angst væk med hypnose
Lisbet kom af med sin angst efter fødsel

Læs artiklen fra Vejen avis
 Lis Hersom vandt over både depression og angst med hypnose

Læs hendes historie


Hypnose for angst mod hunde

Læs artiklen fra Familie Journalen