Individuelle kurser og foredrag arrangeres. Kontakt os på 2238 5271

Kursus/foredragslokale udlejes for en eller en række arrangementer

 

Fra: Camilla
Sendt: 6. december 2016 3.34
Til: Dorte Bro Christenen
Emne: Tak

 

Kære Dorte,

Som lovet kommer her en opfølgning efter min hypnosebehandling.

Først og fremmest: tak for hjælpen! lykkepiller og psykologhjælp har ikke hjulpet nær så meget, som de to behandlinger hos dig har gjort.

Hos dig blev førsteprioriteten at finde ro vha. dybe vejrtrækninger og mit anker. Selvom det var svært i starten, kan jeg, når jeg tænker tilbage, mærke en kæmpe forskel. Efter hypnosen er jeg blevet opmærksom på min krops reaktioner og mine tankemønstre. Når jeg er opmærksom på det, er jeg også i stand til at ændre det i en positiv retning! 
Siden behandlingerne hos dig, har jeg været i nogle situationer, hvor jeg formentlig ville have reageret kraftigere før mine besøg hos dig: i praktikken blev jeg udsat for nogle uvante situationer, som jeg klarede uden problemer. Selvom jeg har sagt op fra mit studiejob, bøvler jeg stadig med min gamle chef, men jeg har besluttet, at hun ikke skal give mig ondt i maven og at hun ikke længere er mit problem. Jeg har også deltaget i julefrokosten på min kærestes job - jeg blev ikke til langt ud på natten, men da jeg cyklede hjem fra festen, græd jeg ikke som jeg ellers har gjort så mange gange før! Jeg ser altså en kæmpe fremgang, alene i de her tre eksempler.

Jeg er rigtig glad for de hjælpemidler og metoder, du har givet mig. Nu er jeg mere klar på at skrive speciale. Jeg tør i højere grad at opsøge hjælp, som jo netop er det, min specialevejleder skal bruges til - jeg forsøger nemlig hele tiden at droppe tankerne om, hvad andre tænker om mig. Det vigtigste er, hvad jeg tænker om mig selv og jeg kan afsløre, at jeg tænker meget mere positivt om mig selv end før - jeg tager kontrollen over min krop, mine tanker og følelser!

Det er stadig svært for mig at se billeder af mig selv, og derfor undgår jeg det stadig. Min kæreste og jeg er dog opmærksomme på det, og jeg øver mig. Jeg kan dog mærke, at det med mit udseende stadig er en tricket, der kan sætte en masse negative ting i gang inde i mig. Jeg bruger selvhypnosen, jeg har fået af dig, til at finde ro igen i disse situationer. For at "holde mig selv oppe" og ikke lade mig rive med af negative tanker omkring mit udseende, er jeg også begyndt at notere ned, hver gang jeg får det på den måde, som en slags udvidelse at mit anker. Jeg har allerede revet mig selv ud af en række situationer på den måde, og jeg håber jeg med tiden, kan vende de negative tanker uden at skrive mig ud af det :-)

Endnu en gang, tak for at du har hjulpet mig videre. Jeg har fået det meget bedre! Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det ville have gået mig, hvis jeg havde taget imod min læges plan om at tage til psykiater og fortsætte med lykkepiller - en fuldstændig vanvittig plan! Nu er jeg fri for medicinens meget irriterende bivirkninger OG jeg har fået taget fat om roden på det, der var årsagen til angsten! 

 

Jeg håber du har det dejligt, og du ønskes en rigtig glædelig jul!

 Mange hilsener Camilla 

Hypnose mod lavt selvværd og depression

 

Fra: Anette
Sendt: 17. juni 2009 11:50
Til: Dorte Bro Christenen
Emne: Tak

 

Hejsa Dorte,
 
Først vil jeg lige dig et kæmpe stor tak for din hjælp. Det er ikke dig der skal takke for tilliden, det er mig. Du var der for mig allerede fra føste øjeblik. Hvor finder du den energi henne ??
Jeg har det "skide" godt i dag. Jeg er nyforelsket i min kæreste og har masser af energi. Ud over det har jeg jo også fået SP penge, så jeg går lige ned i byen og køber noget lækkert til mig selv.

Jeg tror jeg gerne vil have en tid hos dig igen. Jeg er ikke sikker på at jeg fik taget ordentlig afsked med min ex.mand. Den reaktion jeg kom med, kom helt bag på mig. Jeg har jo skubbet det i baggrunden, men det betyder jo mere for mig end jeg troede. Jeg elskede ham, virkeligt meget.
Det bedste er at jeg har den samme følelse for min kæreste.

Jeg er bare fyldt med kærlighed, det er nærmest helligt, på en eller anden måde, hvordan, ved jeg ikke. Jeg tror bare på at TRO, kommer inde fra....
 
Tusinde tak Dorte.
 
Knus og kram fra Anette.

Hypnose kurerede Hennings angst

Læs artikel fra Familie Journal her

 

Hypnose fjernede Pias Depression

Læs artiklen fra Vejen Avis

 

Angst - Eksamensangst

Læs artiklen her omkring Vibeke

     
Akupunktur fjernede Jørgens kroniske hovedpine/migræne
Læs Jørgens historie
 Hypnose mod nedtrykthed/depression

læs artikel fra Familie Journalen
 her

Jesper var udsat for et groft røveri
Læs hvordan han fik had og angst væk med hypnose
Lisbet kom af med sin angst efter fødsel

Læs artiklen fra Vejen avis
 Lis Hersom vandt over både depression og angst med hypnose

Læs hendes historie


Hypnose for angst mod hunde

Læs artiklen fra Familie Journalen