Individuelle kurser og foredrag arrangeres. Kontakt os på 2238 5271

Kursus/foredragslokale udlejes for en eller en række arrangementer

 

Hypnose - Vejen til at få kontrol over din egen krop, tanker og følelser 

Hypnose er græsk og betyder " Søvn". Men man sover ikke i en hypnose. Når man er i hypnose, er man i en dyb afslappet fysisk tilstand, hvor sanserne stilles så skarp på hypnotisørens stemme, at der åbnes til underbevidstheden. Og det er i underbevidstheden, at de terapeutiske forandringer kan ske.


Hypnose er et fantastisk værktøj til en lang række sygdomme/lidelser, og kan især anbefales til:

- Alkoholproblemer - læs en klients beretning her og her

Angst      f.eks.  social angst, - læs her
                               for at køre selv - læs her
                               for at sove selv - læs her
- Depression/Nedtrygt - læs artikel i Familiejournal af 6.10.2008 her
- Eksamensangst - læs nogle kundeoplevelser her
- Fobi´er - forbi for edderkopper, flyskræk, klaustoforbi,  angst for hunde m.f.
- Højdeskræk - læs en klientsberetning her
- For lidt selvværd - læs om en klient her
- Rygeafvænning
-Selvtillid

- Sorg og Vrede
-Teenager problemstillinger

Jeg oplever at hypnose er utrolig effektiv til forskellige problemstillinger som teenager, der ofte bunder i manglende selvtillid. Det kan give udslag i angst, depression, ukoncentration, temperament, indelukkethed, tristhed o.l.

Mindre børn - fra ca. 8 år har ofte stor glæde af hyposen i forhold til forskellige former for angst, men også her manglende selvtillid, tristhed o.l.

Hele 20% af Danmarks befolkning lider af depression og mange får "lykkepiller". Behandling med hypnose er uden bivirkninger og utrolig effektiv.

Hypnosen er et godt værkstøj til at opnå kontrol over ens egen krop, tanker og følelser.

Jeg er medlem af NGH - som er verdens største hypnose organisation, og din garanti for en terapeut med en opdateret uddannelse og etikken i højsædet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Hypnose

Hypnose er græsk og betyder søvn – og mange har den opfattelse at man i en hypnose sover.  Men sådan er det ikke. I hypnose afslappes man så meget, at ens sanser stilles så skarp på hypnotisørens stemme, at der åbnes til underbevidstheden. Og det er i underbevidstheden, at de terapeutiske forandringer kan ske.

 

Bevidsthed og underbevidsthed.

I vores underbevidsthed gemmer vi alt det vi har oplevet gennem livet – det gode og det mindre gode. Noget husker vi hurtigt, andet har vi helt fortrængt. De fleste af os kender sikkert den situation, hvor man taler med en om f.eks. en film og en bestemt skuespiller – men man kan ikke lige komme i tanke om navnet, selvom man udmærket godt ved, at man ved det. Men så nogle timer eller dage senere, dukker navnet lige pludselig op. Underbevidstheden har arbejdet på det og finder det frem.

 

Det er som at sammenligne med en computer. Skriver du et brev på computeren, er det dens styreprogram der bruges. Når brevet er færdig, vil du godt gemme det i din harddisk i en mappe. Bliver du ved med at gemme og gemme bliver harddisken fuld. Den bliver langsom - måske går den helt i stå. Hvad gør du så ? Giver den scan disk … renser op i filer og mapper.

 

Og når ens krop siger fra i form af f.eks. en depression, angst eller andre symptomer, er det kroppens måde at sige fra på. At fortælle dig, at den ikke kan gemme mere, og at den trænger til at blive renset. Og det er det vi kan gøre i en hypnose. Finde årsagen til de negative følelser og få dem bearbejdet, således de ikke påvirker en negativt mere. Det der er sket, kan ikke ændres eller glemmes, men man kan ændre på det, således at man ikke påvirkes negativt af det mere.sagen, er som i  de fleste alternative behandlingsformer,  målet i hypnosen.

Påvirkning af underbevidstheden

 Din underbevidsthed påvirkes dagligt og kan påvirkes både positivt og negativt.

 

En positiv påvirkning

En positiv oplevelse er, når du f.eks. i en længere periode eller gennem hele livet har fået at vide, at du er elsket og god. Så er din underbevidsthed allerede påvirket så meget, at du selv er overbevist om, at du er elsket og god.

 

Den samme positive påvirkning har du selv ydet, da du f.eks. lærte at cykle. Husker du den første gang? Hænderne op på styret, det ene ben på pedalen sætte af. Måske vælter du – måske kørte du ind i et eller andet, men du ville lære at cykle, så op på den igen og igen. Og til sidst lykkedes det …og i dag sætter du dig op på en cykel og cykler uden at tænke over det.

 

En negativ påvirkning

Den negative påvirkning er når du gennem lang tid får at vide, at du ikke dur til noget. Så overbevises din underbevidsthed om det, og du får mindre selvværd og manglende selvtillid. 

En anden negative påvirkning kan være en hændelse. F.eks. du engang fik skæld ud derhjemme og du måske havde råbt og skreget så højt, at du fik hovedpine af det. Det husker kroppen, og når du så får skæld ud igen, så kommer hovedpinen, som gentagne gange dukker frem, når du står i samme eller lignende situation, som får dig til at føle den samme følelse, som dengang. Det kaldes ”sneboldeffekten.  

Om selve hypnose-behandlingen

At være i  hypnose er som at være i en dyb afslappelse, hvor det eneste du koncentrer dig om at gøre, er at lytte til min stemme.  Du kan huske alt efter hypnosen og genfortælle det hele.

 Men at komme i hypnose og påvirke underbevidstheden kan kun foregå i et samarbejde mellem dig og mig. Jeg kan guide dig ind i hypnosen, men det er dig der skal blive bevidst om at slappe af og følge mine instrukser. Det er også kun dig, der kan fortælle mig om dine følelser – jeg kan kun se dine reaktioner, men du skal fortælle mig,  hvordan du har det.

Vi har samme mål – nemlig at du skal få det bedre. Det gælder om at være i balance med sig selv. Det glæder om, at du får:

Kontrol over din krop, tanker og følelser.

 Jeg kan ikke gøre noget i hypnosen, der strider mod dine egne overbevisninger. 

Du får tilsendt en lydfil efter den første behandling. En lydfil, der lærer dig selvhypnose. For at opnår det ønskede resultat af behandlingerne er det vigtigt, at du dagligt lytter til denne fil  2 gang. Den varer i ca. 12 minutter.

Hvor mange behandlinger skal jeg have:

Det afhænger af hvad vi skal arbejde med. Men de fleste klarer sig med 1-3 behandlinger. 

Hvor lang tid varer en behandling?

Første gang varer i ca. 2 timer. De følgende gang ca. 1-2 time. 

Hvornår mærker jeg forbedring ?

I de fleste tilfælde efter anden behandling.

 

 

 

 

Hypnose kurerede Hennings angst

Læs artikel fra Familie Journal her

 

Hypnose fjernede Pias Depression

Læs artiklen fra Vejen Avis

 

Angst - Eksamensangst

Læs artiklen her omkring Vibeke

     
Akupunktur fjernede Jørgens kroniske hovedpine/migræne
Læs Jørgens historie
 Hypnose mod nedtrykthed/depression

læs artikel fra Familie Journalen
 her

Jesper var udsat for et groft røveri
Læs hvordan han fik had og angst væk med hypnose
Lisbet kom af med sin angst efter fødsel

Læs artiklen fra Vejen avis
 Lis Hersom vandt over både depression og angst med hypnose

Læs hendes historie


Hypnose for angst mod hunde

Læs artiklen fra Familie Journalen