Individuelle kurser og foredrag arrangeres. Kontakt os på 2238 5271

Kursus/foredragslokale udlejes for en eller en række arrangementer

 

Ernæring og Kost

Ernæring er en central del af vores trivsel og sundhed. Ernæring er en central del af vores trivsel og sundhed.Alt det vi indtager, har utrolig stor betydning for vores helbred, nu og på længere sigt. Med udgangspunkt i det enkelte menneske udarbejdes en plan med individuelle strategier, som gør det muligt at integrere sunde kostvaner i hverdagen. Gennem en sund kost og livsstil kan man forebygge og behandle alle sygdomme. Ofte er det små ændringer i de usunde livsstilsvaner der skal til for at opnå mere energi og overskud i hverdagen, andre gange er det mere radikaler ændringer, der skal til for at nå sit ønskelige helbred.

Den indledende kostkonsultation varer typisk 1½-2 timer, hvor jeg stiller en lang række spørgsmål for at afklare klientens problemstilling. Her finder vi ud af hvor ubalancerne i kroppen sidder, der arbejdes med at finde årsagen til problemet. Endvidere snakker vi kostsigtede mål som langsigtede mål. Vi finder i fællesskab ud af, hvordan kostprogrammet og kostomlægningsforløbet skal sammensættes. Efter endt forløb vil alt skrives rent og det vil blive sendt sammen med en kostpjece.

Klientens kostvaner samt måltider gennemgås. Vi gennemgår, hvad klienten spiser i løbet af en dag. Der vil være en uddybende forklaring til de ændringer der skal foretages, så klienten går der fra med forståelse. Vi snakker lidt om kostvaner, måltidmønstre, spisevaner m.m. Jeg analyserer klientens kost og sammenholder dette med klientens problemstilling, hvorefter jeg udarbejder en individuel kostplan.

I ernæringsprogrammet står der beskrevet målet, hvilke kosttilskud, hvad der skal undgås af fødevarer og hvad der er godt at spise. Det er vigtigt, at er er muligheder af mad, så livsstilsændringen kan fortsætte i en god proces. Endvidere er, der beskrevet hvilket valgmuligheder der er, at spise til alle måltider, selv til det usunde hyggemåltid. Jeg tager udgangspunkt i klientens ønsker til fødeemner, så kostplanen bliver overskuelig og nem at gå til, hvilket gør at klienten kan få planen til at fungere i hverdagen.

De kostplaner jeg udarbejder, er altid afstemt på den måde, at jeg sørger for min klient får alle de nødvendige næringsstoffer, som den enkelte har brug for.

Jeg inddrager ofte motion, hvis min klient kommer til mig i forbindelse med vægttab, diverse livsstilssygdomme eller bare for at få en sundere livsstil.

Det er individuelt hvor mange opfølgninger den enkelte har brug for, men det anbefales mindst 2 opfølgninger. En opfølgning varer ca. 1 time, hvor vi får en snak om, hvordan kostplanen fungerer, om der skal laves nogle justeringer, eller mangler man flere opskrifter end dem man allerede har modtaget eller blot nogle tilberednings tips. Opfølgningerne er et vigtigt redskab til at fastholde de mål klienten har sat sig. På denne måde kan jeg støtte klienten og sørge for et godt resultat. 

Hvor længe der skal gå imellem opfølgninger er individuelt og aftales med klienten fra gang til gang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hypnose kurerede Hennings angst

Læs artikel fra Familie Journal her

 

Hypnose fjernede Pias Depression

Læs artiklen fra Vejen Avis

 

Angst - Eksamensangst

Læs artiklen her omkring Vibeke

     
Akupunktur fjernede Jørgens kroniske hovedpine/migræne
Læs Jørgens historie
 Hypnose mod nedtrykthed/depression

læs artikel fra Familie Journalen
 her

Jesper var udsat for et groft røveri
Læs hvordan han fik had og angst væk med hypnose
Lisbet kom af med sin angst efter fødsel

Læs artiklen fra Vejen avis
 Lis Hersom vandt over både depression og angst med hypnose

Læs hendes historie


Hypnose for angst mod hunde

Læs artiklen fra Familie Journalen