Individuelle kurser og foredrag arrangeres. Kontakt os på 2238 5271

Kursus/foredragslokale udlejes for en eller en række arrangementer

 

Dorte Bro ChristensenDorte Bro Christensen

Jeg startede Akupunktur-klinikken på Brodal i 1999.


Jeg er uddannet

  • Akupunktør i 1999 ved Nordisk Institut for Klassisk Akupunktur, Holstebro
  • Zoneteraput i 1998 ved Zoneterapiskolen Gl. Kongevej, København
  • Reiki Healer i 1998 fra Odense
  • Uddannet hypnotisør i 2007
  • Uddannet i HD-afsætning fra Kolding Handelshøjskole og arbejdet med ledelse indenfor salg og marketing gennem 12 år     

 

Gennem to år har jeg fungeret som coach og underviser for grupper af sygemeldte tilknyttet jobcenter. Undervisning og coaching baseret på at få den enkelte til at finde sine egne styrker og muligheder i forhold til situationen og jobmarkedet.  At finde glæden i hverdagen og se mulighederne fremfor forhindringer.


Hvorfor arbejder jeg nu med alternativ behandling
Siden jeg var teenager, har jeg haft interessen for de alternative behandlingsformers muligheder. Interessen kom, da jeg på nært hold oplevede en af mine nærmeste ikke kunne gå på grund af smerter i ryggen. Og jeg så, hvordan zoneterapien kunne lette disse smerter og styrke ryggen så meget, at pågældende kom på benene igen.
Derfor valgte jeg at fordybe mig i det ved at starte på uddannelsen som zoneterapeut, som lidt senere førte til uddannelsen som skupunktør. Derefter valgte jeg at fravælge mine tidligere arbejdsområder og starte Akupunktur-Klinikken Brodal.

Jeg er virkelig er glad for at arbejde med mennesker og er dybt fascineret af de muligheder og resultater, som de alternative behandlingsformer giver os.
Jeg er så heldig at have 4 dejlige drenge, så det er naturligt for mig både at behandle børn som voksne.

AkupunkturHvorfor synes jeg, at akupunktur gør en forskel
Smerter, sygdom eller mindre symptomer, der genere os i hverdagen kender vi vist alle til. Meget går over af sig selv, andet forbliver en vedvarende gene.
Vi taler så tit om, at vi skal have det godt og det er også det vi helst vil svare, når nogen spørger til os. Og vi taler eller hører i stigende grad om sundhed og velvære, og der er kommet meget fokus på fra både det offentlige og i erhvervslivet. Og med rette - vil jeg nok tilføje.

Jeg oplever dagligt hvor stresset og generte af smerter mange er. Stresset enten på grund af for mange opgaver eller stresset fordi kroppen har ondt et sted. Og det er jo til dels ok - det er jo en del af livet. Men det betyder ikke, at der ikke er mulighed for selv at gøre noget ved det. At få det bedre.

Akupunkturen er en af de behandlingsformer, der virker utrolig effektiv mod en lang række smerter og lidelser, som mange dagligt generes af.

Akupunkturen har sin oprindelse fra Kina fra langt mere end 5000 år sidenAkupunkturen har sin oprindelse fra Kina fra langt mere end 5000 år siden.. Men det er først sidst i 80-erne, at akupunkturen for alvor blev taget i brug herhjemme.

Og der er kommet rigtig meget fokus på den utrolige virkning som nålene kan have på kroppen.

Nu er det ikke kun i den alternative verden nålene anvendes. Flere fødeafdelinger og kræftcentre anvender i dag akupunktur til f.eks. smertelindring. Og selv hos den praktiserende læge møder flere og flere klienter muligheden for at prøve akupunktur. Desuden dækker en lang række forsikringsselskaber nu også et antal akupunkturbehandlinger under en sundhedsforsikring.

Det er en utrolig dejlig udvikling. Jo mere udbredt akupunkturen bliver, desto flere mennesker får kendskab til den valgmulig, de selv har, når man står med en smerte eller problemstilling i livet, som man har brug for hjælp til. Nålene er effektiv og kan afhjælpe mange med deres lidelser. Det er i hver fald den tilbagemelding jeg får fra mine klienter. Det er jo dem, der ved det, og mærker det.

Med akupunktur søges naturligvis at smertebehandle og symptombehandle, men vigtigst er nok at finde årsagen til smerterne/symptomerne. Derfor ses der på kroppen som en helhed - både det fysiske og det psykiske. Oftest findes årsagen et helt andet sted end hvor symptomerne mærkes. Mavesmerter, udslet, dårlig fordøjelse o. lign.

Symptomer kan jo have sin oprindelse i mange forskellige årsager. Det er en af mine vigtigste opgaver som akupunktør at få afdækket.
Det er også den indgangsvinkel - det at se på mennesket som en helhed, både fysisk og psykisk, der gør det så spændende at arbejde med. Ikke to klienter er ens - så det er dig behandlingsforløbet tages udgangspunkt i.

Jeg er medlem af foreningen for Praktiserende akupunktører og dermed registreret alternativ behandler (RAB).
Læs mere om foreningen her

Velkommen i klinikken
Dorte Bro Christensen

Hypnose kurerede Hennings angst

Læs artikel fra Familie Journal her

 

Hypnose fjernede Pias Depression

Læs artiklen fra Vejen Avis

 

Angst - Eksamensangst

Læs artiklen her omkring Vibeke

     
Akupunktur fjernede Jørgens kroniske hovedpine/migræne
Læs Jørgens historie
 Hypnose mod nedtrykthed/depression

læs artikel fra Familie Journalen
 her

Jesper var udsat for et groft røveri
Læs hvordan han fik had og angst væk med hypnose
Lisbet kom af med sin angst efter fødsel

Læs artiklen fra Vejen avis
 Lis Hersom vandt over både depression og angst med hypnose

Læs hendes historie


Hypnose for angst mod hunde

Læs artiklen fra Familie Journalen