Individuelle kurser og foredrag arrangeres. Kontakt os på 2238 5271

Kursus/foredragslokale udlejes for en eller en række arrangementer

 

Hypnose mod depression, angst og alkoholproblemer

Fra: Knud
Sendt: 12. september 2008 18:44
Til: dortebro@tunet.dk
Emne: Hej Dorte

Hej Dorte

Tak er kun et fattigt ord.

Efter at har været nede ved dig to gange i august 2008 er min Depression og angst forsvundet med 80 % de sidste 20 % når jeg også. Takket være dig Dorte, du er helt fantastisk, jeg er blevet et helt andet menneske, er blevet positiv, livsglad – smilende og har fået masse af energi og selvtillid. Jeg kan kun holde med min familie i, at jeg skulle havde gjort det for et par år siden. De siger de er stolte af mig, fantastisk, men jeg siger, det er dig Dorte de skal takke. Angående alkohol er der ingen problemer, det er da fedt at have så meget livsglæde og kontrol over sig selv, at man kan sige NEJ TAK. Tænk jeg har tabt 6 kg.

Dorte vi ses  i oktober. 

Med venlig hilsen

Knud

Ps.

Dorte jeg skulle spørge fra vores søn  på 17 år, om du har en cd , med noget mental træning?,  Han kunne godt tænke sig at blive bedre til at koncentrer sig.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hypnose mod tilbagevendende depression

Fra: Merete
Sendt: 15. september 2008 21:52
Til: Dorte Bro
Emne: tilbagemelding på behandling

Hej igen.
 
Jeg føler at jeg har haft godt gavn af hypnosebehandlingerne. Jeg har gradvis fået det bedre og har nu mere energi end jeg har haft i årevis. Jeg afsluttede min uddannelse med topkarakter og følte en stor ro og sikkerhed ved mine eksamener. Jeg fik ret hurtigt job  - et drømmejob med stedfortræderfunktion.  Selve jobbet har også i sig selv en positiv indvirkning på min sindstilstand og energi. Men jeg tror at hypnosen har sat noget i gang og jeg har fået en mere afslappet holdning til andre og til de personer vi talte om under behandlingen. Jeg føler mig meget tilfreds med mit nuværende liv og anser mig som meget privilegeret.

 

 

 

 
Kærlig hilsen
Merete

Fra: Camilla
Sendt: 23. december 2009 09:30
Til: 'Dorte Bro Christensen'
Emne: tilbagemelding om depressiono og hypnose

Hej Dorte 

Jeg ville lige ønske dig glædelig jul og opdatere dig lidt på situationen. Du er jo simpelthen en fantastisk kvinde! Siden hypnosen har jeg haft de mest fantastiske dage! Jeg har følt mere glæde, end jeg har følt længe. Der har været et par nedturer, men ikke i samme grad som før - og ved jo også, at mennesker uden depression også kan have nogle dårlige dage, så tager det ikke så tungt.

Jeg tør dog ikke trappe ned på medicinen endnu, men er blevet overbevist om, at det nok skal lykkes en dag! Jeg hører din cd, som hjælper mig meget til at slappe af. Skal du bruge anbefalinger en gang, skriver jeg gerne en! Tak for hjælpen og den kæmpe forståelse og imødekommenhed! Ha en rigtig skøn jul med hele familien!

Kærlig hilsen Camilla (i behandling i starten af måneden)

Denne artikel er i familiejournalen den 6. oktober 2008 - læs artiklen i familiejournalen her

Ingen lykkefølelse

fredag 3.10.08 - Af Redaktion

Angst forhindrede Ellen Langelund i at glæde sig over, at hun havde vundet kampen og fået lov at have sit barnebarn boende.

Jeg havde lige vundet mit livs kamp. Jeg havde fået mit tvangsfjernede barnebarn, Niklas, hjem igen efter tre lange år, så derfor forventede jeg naturligvis at opleve en stor lykkefølelse. Men i stedet føltes det, som om jeg gik rundt med en stor klump angst i maven, fortæller 59-årige Ellen Langelund fra Vejen

Børnehaven indberettede
– Min datter har aldrig kunnet have Niklas, fordi hun er narkoman, fortæller Ellen.
– Det blev hun som 20-årig efter en fødselsdepression, hvor hun begyndte at tage heroin. Her gang hun har været i behandling, er hun sprunget fra, så hun er desværre stadig afhængig. Det blev derfor i stedet bedsteforældrene, der kom til at tage sig af Niklas. Og hos dem levede han trygt og godt. Men pludselig lavede børnehaven en indberetning om, at Niklas ville have bedst af at komme helt væk fra sin mor og os. Og det besluttede kommunen så.

En lang kamp
En dag mellem jul og nytår 1999 kom en kvinde fra kommunen og fortalte Niklas, at nu skulle han bo på et børnehjem.
- Han var jo kun fem år og forstod det ikke. Det var frygteligt, fortæller Ellen med tårer i øjnene. I tre år kæmpede Ellen og hendes mand for at få Niklas hjem, men der skete først noget, da deres datter flyttede til Vejle Kommune, som genoptog sagen. Efter en lang kamp med at vise bedsteforældrenes egnethed, blev de endelig tilkendt forældremyndigheden over Niklas. Kort før julen 2003 fik de ham omsider hjem.

Ramt af angst
– Jeg var selvfølgelig lykkelig for at få Niklas hjem, men alligevel kunne jeg ikke mærke den lykkefølelse, som jeg naturligvis havde forventet. I stedet orkede jeg bare ikke en pind. Jeg havde ingen problemer med at tage mig af Niklas, så jeg tror ikke, at han mærkede noget. Men det føltes, som om jeg havde en stor knude af angst for at miste ham igen, fortæller Ellen og fortsætter: - En del af min tristhed gik nok også på, hvad det var, som jeg som mor havde gjort forkert, siden min datter var blevet narkoman.

Hypnose blev redningen
Ellen kæmpede med de mørke følelser i knap tre år, indtil hun tilfældigt hørte, at nedtrykthed og depressioner kunne behandles med hypnose. Efter tre hypnosebehandlinger hos hypnotisør og akupunktør Dorte Bro Christensen var al hendes angst væk.
- Jeg havde aldrig drømt om, at jeg kunne blive så trist over noget, som kun var utroligt glædeligt. Og jeg vidste heller ikke, at hypnose kunne kurere det. Niklas går i 7. klasse og klarer sig meget flot, og jeg opdrager ham, som var han min egen. Vi har det bare så godt sammen, siger en både lettet og lykkelig Ellen. 

Af Erik Pedersen

Hypnotisørens kommentar:

- Hypnose kan naturligvis ikke ændre de negative ting, der er sket i et menneskes liv. Men hypnosebehandling kan fjerne den lammende følelse af angst, nedtrykthed og depression, siger indehaveren af Brodal-klinikken i Vejen, hypnotisør og akupunktør Dorte Bro Christensen Dorte Bro Christensen har arbejdet med alternativ behandling i ti år. Du kan læse mere om hypnosebehandling på www.brodal-klinikken.dk.

http://www.familiejournal.dk/Artikler/Nyeste/FJ41%2008%20Ingen%20lykkefoelelse.aspx

Hypnose kurerede Hennings angst

Læs artikel fra Familie Journal her

 

Hypnose fjernede Pias Depression

Læs artiklen fra Vejen Avis

 

Angst - Eksamensangst

Læs artiklen her omkring Vibeke

     
Akupunktur fjernede Jørgens kroniske hovedpine/migræne
Læs Jørgens historie
 Hypnose mod nedtrykthed/depression

læs artikel fra Familie Journalen
 her

Jesper var udsat for et groft røveri
Læs hvordan han fik had og angst væk med hypnose
Lisbet kom af med sin angst efter fødsel

Læs artiklen fra Vejen avis
 Lis Hersom vandt over både depression og angst med hypnose

Læs hendes historie


Hypnose for angst mod hunde

Læs artiklen fra Familie Journalen