Individuelle kurser og foredrag arrangeres. Kontakt os på 2238 5271

Kursus/foredragslokale udlejes for en eller en række arrangementer

 

Børn med angst

Angst / Fobi for hunde

Min oplevelse med hypnose.

Jeg hedder Sofie og er 9 år. Så længe jeg kan huske har jeg været bange for hunde.

Min mor fandt ud af, at Dorte kunne hjælpe mig med ikke at være bange for dem.

Så derfor prøvede jeg at være i hypnose. Det var overhovedet ikke ubehageligt.

Jeg huskede, at det var da jeg var 1 år, jeg blev meget bange for hunde.

Dorte hjalp min underbevidsthed med ikke at være bange.

Efter hypnosen fik jeg en teknik, som jeg kalder for anker.

Det bruger jeg hver gang jeg møder en hund, som jeg bliver lidt bange for.

Siden hypnosen har jeg mødt mange hunde. Nogen gange bliver jeg lidt bange, men så bruger jeg mit anker og tror på mig selv. Og jeg er sikker på at Dorte gerne vil hjælpe andre, der er bange for noget!

Tusind tak Dorte. 

Jeg hedder Anne og er mor til Sofie. Som Sofie skriver, har hun altid været bange for hunde, og det begyndte at fylde rigtig meget i Sofies liv. Hvis hun skulle besøge en veninde kunne hun gå meget lange omveje, for ikke at møde en hund. Hvis hun var i nærheden af os forældre, hoppede hun nærmest op på nakken af os, hvis der kom en hund forbi os.

Da jeg hørte om Dortes hypnose, tænkte jeg, at det skulle vi prøve. Tænk hvis vi kunne få en Sofie, der fik et mere normalt forhold til hunde.

Inden hypnosen tog Dorte sig god tid til at fortælle, hvad der skulle ske og hvad hun gør under hypnosen. Så vi begge helt trygge ved det inden Dorte gik i gang. Selve hypnosen tog ca. 1½ time, hvor Dorte og Sofie var sammen. Jeg ventede udenfor, for ikke at forstyrre.

Efter hypnosen var Sofie meget træt, men også meget opstemt og glad. Efter hypnosen kunne hun fortælle alt, hvad de havde snakket om, og det har vi haft stor glæde af her bagefter. Vi har nemlig vendt den situation, der har gjort Sofie bange for hunde. Jo mere vi snakker om det, jo mere tryg er Sofie blevet ved hunde.

Dagen efter gik vi ud for at møde en hund. Det var en god oplevelse for os begge. Sofie havde, og har stadig det mønster, hun har haft i snart 9 år, men hun kom hurtigt frem bag min ryg og gik faktisk selv hen til hunden og klappede den. Det havde hun aldrig gjort før.

Vi har øvet meget siden og for hver gang hun møder en hund bliver det bedre og bedre. Sidst hun mødte en hund, stod hun bare stille, og så gik hunden for nu er hun jo ikke interessant mere, når hun ikke hopper rundt.

Jeg kan klart anbefale andre, børn eller voksne, der er bange for et eller andet at prøve hypnose. Vi er Dorte meget taknemmelige for at hun hjalp Sofie og faktisk hele vores familie. Nu kan vi alle gå en tur uden at Sofie inden turen begynder at spekulere på om vi nu møder en hund og hun kan gå direkte hen til veninderne, selvom hun kan møde en hund på vejen.

Tusind tak Dorte.    

 

Fra: ANDERSEN
Sendt: 7. september 2010 14:02
Til: dortebro@tunet.dk
Emne: Lidt opfølgning til Sofies historie på din hjemmeside...

 

Hej Dorte

 

Jeg har faktisk lige henvist en mor med en pige, der HAR det ligesom Sofie HAVDE det før hun blev hypnotiseret. Så jeg så lige på din hjemmeside, og læste vores indlæg. Så tænkte jeg at historien godt kunne have en efterfølger her et halv år efter. Du kan bruge det, hvis du vil ellers så læs som en god oplevelse Sofie har haft :o))

 

Efter et halvt år:

 

Nu er der gået ca. ½ år siden Sofie var i hypnose hos Dorte, fordi hun var meget bange for hunde. Hun er blevet et helt andet barn, og hele familien har fået et meget bedre liv, hvor Sofie er HELT UDEN angst for hunde. I starten havde hun det mønster, hun har haft gennem 9 år. Hun ”gemte” sig bag mig, men var ikke skræmt helt fra vid og sans som tidligere. Ret hurtigt gik hun bare ved siden af uden at hoppe rundt og blive bange, hvis vi mødte en hund. Hele tiden brugte hun det anker, som hun havde fået af Dorte.

Ganske langsomt ændrede hun helt adfærd og blev faktisk så modig, at hun spurgte dem der kom gående med en hund, om hun måtte røre ved den. Det var svært for hende i starten, men efterhånden som hun oplevede at hundene rent faktisk ikke gjorde noget, og gerne ville klappes er det gået meget stærk. I dag er hun stort set ikke bange, når hun møder en hund, og tit spørger hun om hun må klappe den.

For nylig kom det helt store gennembrud for hende: Til jul er hendes største ønske EN HUND.

Jeg vil aldrig tøve med at henvise andre til hypnose for et eller andet de måtte være bange for. Det er simpelthen det bedste vi nogen sinde har gjort for Sofie og hele familien. Hvem ved måske bliver vi selv en dag hundeejere :o))  Anne

 

Ja, som du kan se er det virkelig totalt anderledes end før. Hun er næsten færdig med ”hoppe”- mønstret, undtagen hvis hun møder en stor meget voldsom hund. Det har vi så talt om, at sådan har jeg det også, selvom jeg ikke er direkte bange. Men det kan godt virke voldsomt og så har vi bedt folk om at få hold på deres hund og det virker jo også. Så alt i alt er det helt fantastisk.

Jeg håber virkelig, hende her jeg har talt med får gjort noget ved det, så de kan få samme forvandling og så på kun ½ år.

 

Tusind tak igen Dorte. Ha en fortsat god dag.

 

Knus fra Sofie og Anne

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Fra: John
Sendt: 3. februar 2011 21:05
Til: dortebro@tunet.dk
Emne: en hilsen fra Mette ...

 

hej dorte
jeg var ude og gå en tur som du sagde jeg skulle jeg mødte ikke rigtig  nogen hunde
torsdag var jeg ude og møde en hnd den var meget lille jeg rørte den også hovede og næste gang vil jeg gerne prøve at holde den den løb rundt på gulvet mens jeg sad oppe på køkkenbordet fredag skal jeg ud og møde en anden hund den er også meget lille jeg har aldrig set den overhoved jeg er meget spændt jeg skal også sove hos sarah og jeg bhar beslutted mig for at jeg vil møde hendes hun selfølig skal hun holde den for den er meget stor men det glæder jeg mig til og jeg bruger mit anker og det hjælper meget og nu gør jeg det også meget bevist jeg har hørt cden to gange jeg hørte den på vej over til pia og den aften jeg var kommet hjem fra dig det har været meget bedere efter jeg har været hos dig og jeg tror meget mere på mig selv og jeg er blevet bedere til at lade vær med bare at gå væk og lade det ligge så prøver jeg det og det er meget godt tak for hjælpen jeg er også blevet meget gladere for nu behøver jeg ikke tænke over det hver dag tak tak tak

Hej Dorte

ja man kan da kun blive glad for det ovenover som Mette selv har skrevet til dig, det viser os at hun gør sig nogle overvejelser og har fået et kærligt skub i den rigtige retning. Igår på vores gå tur mødte vi en hund - længere væk og hun gik hurtigt for at undgå at den nåede hen til os og blev lidt "sur" over at nu skulle det jo bare være godt med det samme....men hun sov hele vejen hjem fra dig, og jeg tænker at hun var helt træt igår og det påvirkede hende. I dag har vi mere kunne tale til hende. Hun lyttede til din cd uden diskusion, også i dag, og det er vejen frem og at hundende vi besøgerhar en overskuelig størrelse tænker jeg giver hende hurtigt suces at arbejde videre med. på lørdag køber vi en hundebog fordi i dag på vores hundebesøg stillede hun mange gode spørgsmål til og om hunde!
Det var en god oplevelse at være hos dig, det skal lige ligge sig hos os alle, men vi holder fast og øver og jeg er sør3eme glad for det hun har skrevet i dag

mange hilsner Mettes mor og far

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fra:Lea

Sendt: 26. april 2011 19:09
Til: dortebro@tunet.dk
Emne: En hilsen fra Lea :-)

 

Hej Dorte

 

Kan du mon huske mig – jeg hedder Lea og besøgte dig lige før vinterferien, og dengang var

jeg bare rigtig rigtig meget bange for hunde.

Det er jeg ikke mere – men jeg skal stadig vænne mig til ikke at hoppe og blive forskrækket.

Det går rigtig godt, i søndags var jeg til fødselsdag hos min onkel i deres sommerhus, og deres

hund Sussi var bundet da jeg kom, men efter en halv time fik hun lov til at løbe frit omkring, fordi

jeg sagde det var ok. Jeg skulle lige vænne mig til det, men efter lidt tid, gik jeg selv rundt i

haven og om til trampolinen uden at nogle skulle holde Sussi, det var rart. Når bare jeg ved hvor

hun er, er det ok at gå rundt.

 

Husker du min anden onkels hund Vax? Det er ikke så godt, fordi den gjorde noget en hund

aldrig må gøre ved min lille fætter, så den er blevet aflivet. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt

med min fætter. Måske skal de have en anden hund, som jeg så kan lære at kende på en god

måde.

 

Kæmpe knus og tak

fra Lea (og hendes mor)

Hypnose kurerede Hennings angst

Læs artikel fra Familie Journal her

 

Hypnose fjernede Pias Depression

Læs artiklen fra Vejen Avis

 

Angst - Eksamensangst

Læs artiklen her omkring Vibeke

     
Akupunktur fjernede Jørgens kroniske hovedpine/migræne
Læs Jørgens historie
 Hypnose mod nedtrykthed/depression

læs artikel fra Familie Journalen
 her

Jesper var udsat for et groft røveri
Læs hvordan han fik had og angst væk med hypnose
Lisbet kom af med sin angst efter fødsel

Læs artiklen fra Vejen avis
 Lis Hersom vandt over både depression og angst med hypnose

Læs hendes historie


Hypnose for angst mod hunde

Læs artiklen fra Familie Journalen