Individuelle kurser og foredrag arrangeres. Kontakt os på 2238 5271

Kursus/foredragslokale udlejes for en eller en række arrangementer

 

Akupunktur mod smerter

Hej Dorte

Hvis nogen havde sagt til mig at jeg ville få det så godt som nu inden min start hos dig ville jeg ikke have troet det. Jeg har det så godt – smerterne er minimale og hævelserne ligeså – fra hjertet tusinde tusinde tak! Hvad gør vi nu for at bibeholde den gode effekt? De bedste hilsner fra  Lene

De fik glæde af akupunkturen

Henning Skovmose fik hjælp til sin smerterne i sin skulderSkulder/arm smerter
Henning Skovmose:

Jeg er Akupunkturen meget taknemmelig for helbredelsen af mangeårige smerter i den ene skulder og arm.
Smerterne stammede øjensynlig fra en meget gammel skade ved et særdeles uheldigt fald. Sommetider måtte jeg bruge den raske arm til at løfte den smertende og det kunne være svært at finde en smertefri stilling til armen, særligt under lange bilture. Alt dette er nu et overstået stadium. Akupunkturen skal have tak.

  Akupunktur mod akillesenebetændelse

Fra: Annette
Sendt: 29. oktober 2008 17:28
Til: 'Dorte Bro'
Emne: Fra Annette

Hej Dorte! 

Jeg vil bare lige skrive kort til dig om, at det har hjulpet rigtig meget med akillesenebetændelse. Jeg har overhovedet ikke haft nogen ømhed efter de sidste 2 gange løbetræninger, trods for det var en hård omgang træning med stejle bakker og spurt. Så det er godt, jeg fik endnu gang mere akupunktur behandling for ca. 1 uge siden. Dette glæder jeg rigtig meget over. Tak  :-)

 Hilsen fra Annette


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annelise Hors fik hjælp til sin kroniske hosteKronisk hoste
Anna Lise Horn:
I gennem mere end 15 år har jeg lidt af en konstant hoste, der var til gene for både mig selv og min familie. Røntgen og øvrige undersøgelser af mine lunger viste, at der ikke kunne konstateres noget galt med mine lunger. Trods det kunne jeg døgnet rundt hoste en frygtelig tør hoste og var meget belastet heraf.
Ved en tilfældighed fik jeg kendskab til Akupunktur, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Jeg reagerede kraftigt allerede ved den første behandling med akupunktur og efterhånden løsnede der sig en masse slim og min hostekarakter ændrede sig til det bedre. Faktisk kunne der nu gå dage imellem jeg hostede og det var en ganske kortvarig let hoste. I slutningen af behandlingsforløbet fik jeg en 3 måneders kur af kinesisk urtemedicin, og jeg skal love for, at denne også fik lungerne renset ud. Min hoste er nu et overstået kapitel og jeg har derved fået mig en helt anden hverdag - takket været Akupunkturens virkning. Jeg håber, at jeg med min historie her kan være med til at give andre, der er besværet af sygdom modet på at prøve akupunktur.


Niels Schelde fik hælpt til sine ryg- og iskiassmerterRyg- og Iskiassmerter
Niels Schelde:
I mange år har jeg haft rygproblemer, der også gav smerter ud i hele benet med prikkende fornemmelser i tæerne. Igennem en tid har jeg gået til zoneterapi men startede på Akupunktur for smerterne for knap 2 år siden. Det gav en øjeblikkelig lettelse i både ryg og ben og i lang tid havde jeg slet ikke smerter eller rygproblemer. Både mit arbejde og mine fritidsinteresser er fysisk krævende, så jeg skåner ikke ligefrem ryggen eller giver mig selv lov til at slappe af. Så når ryggen igen begynder at genere, får jeg lige én enkelt akupunkturbehandling, og så kan jeg atter klare mig i et par måneder uden smerter.

 

Jørgen Henningsen fik hjælp til at komme af emd sin mangeårige hovedpine.Hovedpine/Migræne
Jørgen Henningsen:

Jeg har døjet med hovedpine, som startede da jeg var 19 år. Jeg kørte ned i en udgravning og pådrog mig en hjernerystelse. Jeg kom på hospitalet i tre dage, hvorefter jeg blev udskrevet. I 1980 brød hovedpinen op og jeg var ved læge. Jeg fik nogle hovedpinepiller som jeg skulle tage. Det stod på i godt et år, og det endte med at jeg skulle tage 10 pinex om dagen for at kunne holde det ud. Men smerterne blev værre og værre. Jeg søgte zoneterapi, som hjalp i et par år, så kunne det ikke hjælpe mere. Jeg søgte derpå kiropraktor, hvilket også hjalp i en periode, men det holdt ikke. Jeg prøvede homøopatisk medicin, hvilket ikke hjalp. I 1988 fik jeg en hjernepustning på Odense sygehus, det hjalp et år, hvorefter jeg måtte have en ny i 1989 - men det blev det værre af. I 1990 blev jeg tilkendt førtidspension, men det var jo ingen løsning for hovedpinen, der stadig var meget slem. Jeg spiste mange piller - alt for mange. Jeg kom på hospitalet for afvænning af piller. I år 2000 begyndte jeg behandling med akupunktur ved Dorte Christensen. Efter nogle få behandlinger begyndte det at virke.
I dag har jeg ingen hovedpine og jeg får ingen medicin. Jeg går stadig til behandling ved Dorte, for jeg tør ikke holde op. Jeg har aldrig haft det så godt som nu.


Knæsmerter/gigt
Connie Jørgensen:
Jeg har i mange år har haft et gigtramt knæ og har fået gigtmedicin. Jeg stod for at skulle opereres for 3. gang, hvilket jeg ikke havde meget lyst til. Derfor ville jeg prøve at finde en anden løsning. Jeg prøvede akupunktur og efter første behandling havde jeg det meget bedre og jeg kunne undvære min gigtmedicin. Det var en stor lettelse for mig. Jeg havde også nogle gange hvor jeg slet ikke kunne gå - så fik jeg bare lige en behandling ude hos Dorte, og så kunne jeg gå med det samme. Det var så dejligt, så man næsten skulle tro, at det var løgn.

 

 

Klienthistorier Vægttab/Knæproblemer


Asta JacobsenAsta Jacobsen
Vægttab/knæproblemer

Det var et ønske om vægttab, der fik mig til at henvende mig til Ernæringsterapeut Lisa Jacobsen på Brodal-Klinikken.
I dag er jeg blevet 9 kilo lettere ved hjælp af en kosttilpasning der var skræddersyet til mig. Det har været af stor betydning,
at jeg ikke skulle lave familiens kost om, men blot min egen.
Egentligt har jeg ikke lavet min kost så drastisk om, jeg har blot fået nogle redskaber til at begrænse mine portioner og
sammensætte min kost på den sundere måde. Som en ekstra bonus har mit vægttab resulteret i at jeg ikke døjer med
mine knæ, så meget som jeg før har gjort, så nu har jeg oven i købet fået meget mere overskud og energi til at dyrke motion.

Hypnose kurerede Hennings angst

Læs artikel fra Familie Journal her

 

Hypnose fjernede Pias Depression

Læs artiklen fra Vejen Avis

 

Angst - Eksamensangst

Læs artiklen her omkring Vibeke

     
Akupunktur fjernede Jørgens kroniske hovedpine/migræne
Læs Jørgens historie
 Hypnose mod nedtrykthed/depression

læs artikel fra Familie Journalen
 her

Jesper var udsat for et groft røveri
Læs hvordan han fik had og angst væk med hypnose
Lisbet kom af med sin angst efter fødsel

Læs artiklen fra Vejen avis
 Lis Hersom vandt over både depression og angst med hypnose

Læs hendes historie


Hypnose for angst mod hunde

Læs artiklen fra Familie Journalen